Zavsakdan.si

O nas

O nas

Smo uradni distributer blagovne znamke Filtral iz koncerna Uvex. V Sloveniji tržimo bralna in sončna očala Filtral, ki so na našem trgu prisotna že preko 30 let. Kvaliteta, sledenje modnim trendom in prilagajanje zahtevam trga, so razlog, da vedno več kupcev posega po naših proizvodih. Očala imajo vse potrebne certifikate, kot podjetje pa smo tudi registrirani na JAZMP pod številko 233 (bralna očala sodijo po medicinske pripomočke razreda 1). Ena izmed naših glavnih skrbi je tudi skrb za okolje. Izdelki Filtral so in se bodo v prihodnje še v večji meri izdelovali iz naravnih materialov. V Sloveniji tržimo tudi funkcijsko perilo danske blagovne znamke Vangard, in sicer preko 20 let. Na trgu nastopamo kot majhno družinsko podjetje, pri tem nam je pomembno zadovoljstvo vsakega kupca z našimi izdelki.

paper-3213924_1920

Želite sodelovati z nami?

Kontaktirajte nas s klikom na spodnji gumb.

Dolgoročno sodelujemo s poslovnimi partnerji kot so Mercator d.d., Lekarna Ljubljana, Sanolabor d.d., Mestne lekarne, Dolenjske lekarne, Lekarna Velenje, Simps’S d.o.o., JZ lekarna Krško in Nama d.d. Ljubljana.

Naše poslanstvo je ponuditi kupcem kvalitetne izdelke po razumni ceni, ki imajo majhen negativen vpliv na naravno okolje in z ustreznim reševanjem poslovnih izzivov doseči dolgoročno sodelovanje.

Naša vizija je postati v očeh končnega uporabnika, zaupanja vredno podjetje, ki si vzame čas za vsakega kupca.

  TOP